Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

‘Store 46’ 7e jaar Retail Management & Visual Merchandising kOsh23 : 'Uw adres voor geschenken met karakter'

kOsh23

De opening gisteren van Unizo leeronderneming Store46 van kOsh was een succes.  

"Onze winkel bevindt zich vanaf nu in het prachtige gloednieuwe gerenoveerde pand aan de overkant van onze school in de Collegestraat", zegt Jesse Gysels. "We zijn blij met onze nieuwe winkel, die veel visueler en aantrekkelijker is, dan het oude pand op nummer 37.

We zijn een Unizo-leeronderneming. Met de ondersteuning van Unizo kunnen wij de eerste stappen zetten richting het echte ondernemerschap.

In het 7e jaar is het de bedoeling dat wij alles zelf doen, denk maar aan het opstellen van een ondernemingsplan, de boekhouding, de administratie, etalages maken, het verwerken van bestellingen, het beheren van onze webshop, de winkel inrichten enz.

‘Store 46’ is een winkel met een assortiment unieke eindejaarsgeschenken. Er is een geselecteerde keuze aan ecologische kaarsen, natuurlijke lichaamsproducten, zelf te maken niet-alcoholische dranken, lokale bieren, handgemaakte babyartikelen, …

Kom de gezelligste pop-up winkel van Herentals ontdekken op Collegestraat 46 of bezoek onze uitgebreide webshop. https://store46unizo.wixsite.com/store46

De winkel is geopend gedurende de maanden november en december op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10 - 17 uur.

Eén adres - Store 46 - Collegestraat 46 Herentals

kOsh23 Store46

kOsh23 Store46

kOsh23 Store46

kOsh23 Store46

Collegestraat 46, Herentals, België

kOsh23

Deel dit artikel